Header Ads

រឿងពិតត្រូវបានបង្ហាញហើយ!!! ម្ចាស់​សិប្បកម្ម​​សាច់គោ​ងៀត​ពិសេស​ សញ្ញាគោញញឹម ចេញ​មុខ​បកស្រាយ​ការ​ពិតហើយ

បន្ទាប់​ពី​ផ្ទុះ​ព័ត៌មាន​ថា សាច់គោងៀត​ពិសេស​សញ្ញា​គោញញឹម ផលិត​ពី​សាច់​ជ្រូក មិនមែន​ផលិត​ចេញ​ពី​សាច់គោនោះ នៅ​ពេល​នេះ​ លោក ឡុង ឈៀវយី ជា​កូន​ប្រុស​បង្កើត​របស់​សិប្បកម្ម​ខាង​លើ​ បាន​ចេញ​មុខ​បកស្រាយ​ហើយ។


លោក ឡុង ឈៀវយី បកស្រាយ​ថា សាច់គោងៀត​ពិសេស​សញ្ញា​គោ​ញញឹម គឺ​ពិត​ជា​ផលិត​ចេញ​ពី​សាច់​គោ​ ១០០% មិន​មែន​ផលិត​ចេញ​ពី​សាច់​ជ្រូក​ទេ។ លោក​បញ្ជាក់​ថា សិប្បកម្ម​របស់​លោក គឺ​មាន​ផលិត​ទាំង​គោ​ងៀត និង​សាច់​ជ្រូក​ងៀត​ ដាច់​ដោយ​ឡែក​ពី​គ្នា។ លោក​ថា មូល​ហេតុ​ដែល​នាំ​ឲ្យ​មាន​ការ​យល់​ច្រឡំ គឺ​នៅ​ពេល​ដែល​សមត្ថកិច្ច​ចុះ​ទៅ​ត្រួត​ពិនិត្យ ចំ​ពេល​ដែល​​​សិប្បកម្ម​កំពុង​យក​សាច់​ជ្រូក​ទៅ​ធ្វើ​ងៀត។ ដូច្នេះ​ហើយ​ទើប​សមត្ថកិច្ច​ផ្អាក​ការ​ផលិត​ជា​បណ្ដោះ​អាសន្ន​ ដើម្បី​ធ្វើ​ការ​ស្រាវជ្រាវ។


បន្ទាប់​ពី​ធ្វើ​ការ​ស្រាវ​ជ្រាវ សមត្ថកិច្ច​ក៏​រក​ឃើញ​ថា សាច់​គោងៀត​ពិសេស​សញ្ញាគោ​ញញឹម គឺ​ផលិត​ចេញ​ពី​សាច់​គោ​មែន។ ដោយ​ឡែក​សាច់​ជ្រូក​ដែល​រក​ឃើញ​នោះ គឺ​ជា​សាច់ជ្រូក​សម្រាប់​ផលិត​ជា​សាច់​ជ្រូក​ងៀត​ស្លាក​សញ្ញា​មួយ​ផ្សេង​ទៀត (សញ្ញា​តាញញឹម) ដែល​ជា​ផលិតផល​របស់​សិប្បកម្ម​តែមួយ។ នេះ​បើ​តាម​ការ​បញ្ជាក់​បន្ថែម​ ពី​លោក ឡុង ឈៀវយី។


លោក ឡុង ឈៀវយី អះអាង​ទៀតថា ​សាច់​គោ និង​សាច់​ជ្រូក​ដែល​យក​មក​ផលិត គឺ​ជា​សាច់​យក​ចេញ​ពី​កន្លែង​សត្តឃាត​ស្រប​ច្បាប់​ត្រឹម​ត្រូវ​នៅ​ប្រទេស​កម្ពុជា មាន​គុណភាព​ល្អ មិន​មែន​យក​សាច់​សល់​ខូច​គុណភាព​យក​មក​ផលិត​ឡើយ។


បច្ចុប្បន្ន​សិប្បកម្ម​​ដែល​មាន​អាសយដ្ឋាន​នៅ​ផ្ទះ​លេខ 13X ផ្លូវ ២៧១ សង្កាត់​បឹង​សាឡាង ខណ្ឌ​ទួល​គោក បាន​ដំណើរការ​ធម្មតា​វិញ​ហើយ បន្ទាប់​ពី​បាន​យក​ឯកសារ​បញ្ជាក់​ពី​គុណភាព​ត្រឹមត្រូវ លិខិត​ទទួល​ស្គាល់​ពី​មន្ទីរឧស្សាហកម្ម និងសិប្បកម្ម, ក្រសួងកសិកម្ម រុក្ខាប្រមាញ់និងនេសាទ និង​ច្បាប់​អាជីវកម្ម ទៅ​បញ្ជាក់​ជូន​សមត្ថកិច្ច៕












No comments